Wat doe ik?

Psychotherapie bij groepspraktijk Equilibre

Ik ben aangesloten bij de groepspraktijk Equilibre te Ieper. In de praktijk kan je terecht voor osteopathie, psychotherapie, acupunctuur en voedingsadvies. Alle therapeuten trachten hulp te bieden door breder te gaan kijken dan naar het symptoom alleen. Ik focus mij op psychotherapie bij (jong)volwassen. Bij mij kan je terecht met tal van vragen of moeilijkheden: depressie, angst, ziekte, pijnklachten, relatieproblemen, …


Psychotherapie aan huis

Ik kan mij voorstellen dat in sommige situaties therapeutische begeleiding welkom is, maar niet mogelijk omwille van de omstandigheden. Ik denk bijvoorbeeld aan langdurig zieken, postnatale depressies, of nog vele andere omstandigheden waardoor uit huis komen niet evident is. Daarom voorzie ik ook therapie aan huis in regio Ieper. Heb je het gevoel dat je nood hebt aan begeleiding, maar raak je niet tot bij een psycholoog/therapeut? Neem gerust contact op met mij, dan bekijken we wat haalbaar is.